Betrouwbaar advies

Industriële kwaliteit

Persoonlijke begeleiding

Snelle levering

WE SUPPLY SOLUTIONS

Over VDVS

VDVS is de afkorting van “van der Velden Solutions BV” specialist in Industriële (schoonmaak) gerelateerde oplossingen. De uitstekende samenwerking met onze klanten en leveranciers en onze flexibiliteit maakt dat wij geen uitdaging uit de weg gaan.

We streven er naar om enkel kwalitatieve producten te verdelen omdat het verleden ons geleerd heeft dat goedkoop bijna altijd duurkoop is. Prijs en uitzicht bepalen namelijk niet de kwaliteit van een product. Wat er op termijn écht toe doet is hoe een product gebouwd is, de kwaliteit van de gebruikte componenten en de service van de fabrikant.

We werken dus enkels samen met bedrijven die passioneel met hun product bezig zijn en continue streven naar verbetering.

Wij geven advies en zoeken voor u de juist oplossing. Als we er zelf niet van overtuigd zijn verkopen we het niet. Wij leggen u uit waar anderen over zwijgen en willen het verschil maken op lange termijn. Onze service nemen we uiterst serieus en streven naar perfectie en tevreden klanten.

Een tevreden langetermijn klant is voor ons veel meer waard dan een snelle eenmalige verkoop.