Betrouwbaar advies

Industriële kwaliteit

Persoonlijke begeleiding

Snelle levering

WE SUPPLY SOLUTIONS

Den-Jet

DEN-JET is een Deense producent van kwalitatieve hogedruk en Ultra hogedrukreinigers en toebehoren. DEN-JET produceert elektrisch, diesel, benzine hydraulisch en lucht aangedreven machines met een druk variërend van 100 tot 3000 Bar voor de industrie, offshore, zee en scheepvaart.

We make sure that you can blast

DEN-JET machines zijn van industriële kwaliteit en zijn gemaakt om te werken. Een DEN-JET is dus niet van plastic en heeft een minimum aan elektronica om de bedrijfszekerheid te garanderen.

DEN-JET bewijst dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn, in tegendeel zelfs. Een DEN-JET is bij frequent gebruik zelfs merkbaar goedkoper. Als u Industrieel bezig bent garanderen wij u betrouwbaarheid.

VDVS heeft de meestgebruikte wisselstukken voor alle DEN-JET machines in stock. Als we toch iets héél dringend nodig hebben levert DEN-JET de benodigde stukken in 24 uur.

Heeft u extra capaciteit nodig dan kunt u altijd nog een beroep doen op onze verhuurservice.

VDVS verdeelt en onderhoudt DEN-JET voor de Belgische en Nederlandse markt. Kies uw land en ga verder naar het DEN-JET overzicht. Vind u iets niet, wenst u advies of wilt u iets speciaals, neem dan gerust even contact met ons op.

Denjet België Denjet Nederland